My horse is my therapist

Isn´t just being around horses the best way to calm your mind! Our Audrey light shirt is perfect to wear when you do hard in the stable work because the super soft quality is breathing and allows you both to sweat and move. Here I wear my Caitlyn breeches in size 36 (I am usually a size 38) to get a more slim fit. If you want the looser silhouette (as intended) you should go for your regular size.  

Vår tunna skjorta Audrey är perfekt att använda när man jobbar på i stallet eftersom den är gjord i en mjuk, elastisk kvalitet som andas och går att både svettas och röra sig i. Här har jag storlek 36 i Caitlyn ridbyxorna för att få en tightare passform (vanligtvis är jag en storlek 38). Vill man ha den lite större passformen som den är tänkt att ha rekommenderar vi din vanliga storlek. 

IMG_2309.jpg
IMG_2307.jpg
IMG_2304.jpg
IMG_2315.jpg
IMG_2291.jpg
Charlotte Treschow